Just nu i juli


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Om icke vetekornet av Ngũgĩ wa Thiong’o och den är intressant och tvingar mig att googla en del på Kenyas historia.

Just nu tittar jag inte på något efter en lätt överdos av fotbolls-EM. I samband med att Sverige åkte ut så kände vi att vi ändå var lite mätta på fotboll så det blev bra tajming. Jag undviker aktivt att leta efter något annat att tittat på då jag hellre vill läsa och handarbeta under juli månad.

Just nu lyssnar jag inte heller direkt på något då det faller sig mer naturligt för mig att göra det under arbetsveckorna. Jag har dock lyssnat lite på mina favoritpoddar Styrkelabbet, Styrkebyrån och Pace on Earth här och var.

Just nu längtar jag efter att världens alla problem (inkl. Sveriges regeringskris) ska lösas och även om jag njuter av de fina sommardagarna oroar jag mig lite för att det ska bli en brun sommar med alldeles för mycket torka igen.

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

4 reaktioner på ”Just nu i juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s