Hett i hyllan: Slumpvandring 

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Vi har kommit fram till årets näst sista dag och den sista heta boken från dem jag införskaffade år 2020. Nu är det bara en jämförelsevis oansenlig mängd böcker kvar som jag skaffat under 2021 och sen har jag faktiskt gått igenom alla mina olästa böcker. Fantastiskt! Boken ifråga är Slumpvandring av Majgull Axelsson vilken jag fick i julklapp från svärmor i december 2020 då hon helt enkelt tänkte att jag ville ha den. Så sent som i år läste jag mitt livs första Majgull-bok och tyckte mycket om den så jag ser fram emot att läsa även denna!

2 reaktioner på ”Hett i hyllan: Slumpvandring 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s