Just nu i juli 2022


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Asfaltsänglar och fortfarande Skitmat. Jag blev tvungen att lämna tillbaka Den omättliga vägen efter tre omlån men såg att den fanns som e-bok. Men just nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska läsa klart den eller inte. Den var i alla fall bättre när jag plockade upp den förra veckan än när jag läste den i mars/april.

Just nu tittar jag inte på något och det är jätteskönt. Däremot såg jag igår att det finns en dokumentär som heter Call Nina om Josette Bushell-Mingo som är teaterregissör och bl.a. gjort en superbra föreställning om Nina Simone som jag såg för några år sedan. Jag är värdelös på att se dokumentärer men ska verkligen försöka se den här.

Just nu lyssnar jag inte heller direkt på något. Något poddavsnitt här och var och lite musik då och då.

Just nu längtar jag efter nuet. Sommar och semester är väl allt man behöver?

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

4 reaktioner på ”Just nu i juli 2022

  1. Anna

    Så himla skönt det är att vara i nuet. Jag ser fram emot en sommar där man inte investerar all sin energi i att vara i framtiden. Härlig sommar önskar jag dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s