Just nu i oktober 2022


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Blir du ledsen om jag dör? som jag köpte på bokmässan. Den är väldigt självutlämnande och jag blir liksom inte riktigt klok på Nicolas Lunabbas person som både är kall och rå och otroligt omtänksam på en och samma gång.

Just nu tittar jag inte på något men jag började äntligen titta på This is Us igen för några veckor sedan när jag var sjuk. Det har gått år sen sist så jag backade lite och startade någonstans i andra säsongen. Jag kände igen vissa grejer men mycket hade jag ändå glömt. Jag gillar den fortfarande men det blev lite för mycket att bingekolla alltför många avsnitt och jag vill läsa nu så jag har pausat tittandet.

Just nu lyssnar jagBögen är lös eftersom jag lyssnade till Edvin på bokmässan och ville veta lite mer. Det är han själv som läser och det är både hjärtskärande och aproligt om vartannat.

Just nu längtar jag efter jättemånga saker. Jag har så mycket kul inplanerat, en miljard konserter, t.ex. The Cure, bokcirklar och författarsamtal, teaterföreställningar, vandringar, minisemestrar med nära och kära och ett höstlov!

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

6 reaktioner på ”Just nu i oktober 2022

  1. Vad härligt att ha så mycket att längta efter! Jag har sett de två första säsongerna av This is us, men det var så beroendeframkallande att jag inte fortsatte. Bögen är lös är jag nyfiken på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s