Hett i hyllan: Vad hon klagar över när hon klagar över hushållsarbetet

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Det här var faktiskt en sådan där överraskningspost från bokförlag som jag inte alls får särskilt ofta numera. Vilket jag egentligen tycker är rätt skönt för det blir så sällan att jag läser dem men just den här låter intressant och därför har jag behållit den. Den kom i november 2021 så den är ju inte speciellt gammal i hyllan ännu.

En kvinna vill lämna sin perfekta man och en annan märker att hennes attraktionskraft minskat i takt med åldrandet. På något sätt flätas deras öden tillsammans. En bok som jag gissar tar upp frågor som Vem är jag? och Vad vill jag i livet?

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Vad hon klagar över när hon klagar över hushållsarbetet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s