Hett i hyllan: The Scorpio Races

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I december 2021 slängde jag ner The Scorpio Races av Maggie Stiefvater i någon onlinebeställning eftersom att så många pratat om den i så många år nu att jag tyckte att jag måste göra slag i saken och läsa den. Den handlar ju ändå en del om hästar och jag gillar hästar även om jag föredrar snälla hästar och jag vet inte om de här låter så trevliga. Att k ö p a boken var i alla fall ett första steg på vägen mot att läsa den!

En reaktion på ”Hett i hyllan: The Scorpio Races

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s