En smakebit på søndag: Skuggläge

Den norska bokbloggen Betraktninger håller i En smakebit på søndag där bokbloggare varje söndag uppmanas att välja ett stycke ur en bok de läser just nu för att väcka nyfikenhet och intresse för den. Ett trevligt söndagsnöje!

Jag har en seg söndag vilket dock beror på att jag var extremt aktiv på dagen och sprang 30 km. Nu är längsta passet innan maran gjort och hädanefter blir det kortare och kortare. Eftermiddagen har jag ägnat åt läsning och nu har jag äntligen läst ut Outlander vilken blev maj månads första bok men så går det när man bara läser tegelstenar. Jag menar inte äntligen som i skönt att bli av med den utan mer att det kändes bra att bli klar med en bok. Dessutom blev det min tur på reservationslistan att få hem Skuggläge  från bibblan så jag behöver prioritera den nu innan den ska tillbaka om 1,5 vecka.

I övrigt i veckan har jag meddelat klassen att vi fr.o.m. i höst kommer att slås ihop till en större klass p.g.a. budgetläget. I fredags hängde jag på Stockholms bokhelg vilket jag skrev lite kort om på Instagram och igår rensade jag lite dödsbo samt tog med mig några saker hem, bl.a. ett ex av Klubben som jag ju vill läsa. Självfallet har jag också tränat en hel del i veckan och promenerat i det vackra vårvädret. Nu ska det bli skönt med kortvecka igen!

Dimman blev tjockare när han hade passerat djurparken Nordens Ark. Enligt gps:en hade han då drygt tretton kilometer kvar till Hovenäset vilket förväntades ta knappt fjorton minuter att köra.

Vilhelm suckade.

Gps:en förstod sig inte på dimma, så mycket stod klart.

8 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Skuggläge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s