Nattfjäril

Titel: Nattfjäril

Författare: Jessica Kolterjahn

Förlag: Månpocket

Utläst: 7 juli 2011

Mitt betyg: 3/5

Blev tipsad om den av en blogg och den var med i min januaribeställning.

Den bygger på ett verkligt fall där en kvinna tar livet av sig på Hotel del Coronado i Kalifornien 1892. Boken följer dels kvinnans liv, dels den coroner som utreder dödsfallet.

Boken är välskriven med ett språk som flyter på och snirklar sig vidare in i historien. Jag får en bra bild av karaktärena i den men ändå är det någonting som gör att jag inte riktigt kommer in i boken och jag upplever den platt på något vis. Jag hade höga förväntningar på den och blev helt enkelt besviken. Jag gav till och med bort den när jag läst ut den.

Köp på Adlibris eller Bokus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s