Hett i hyllan: Kärlen – en nattlägesnovell & Port Michèle

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

De två sista titlarna som kom med Letton och som ännu är olästa är två noveller: Kärlen – en nattlägesnovell & Port Michèle. Jag är ju inte så bra på att läsa noveller men ibland händer det och ofta gillar jag dem. Skräck är en genre som jag uppskattar och science fiction är en som jag tänker att jag borde ge mig på. Jag har väl säkert läst någon/några titlar som gills som science fiction men de är nog lätträknade.

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Kärlen – en nattlägesnovell & Port Michèle

  1. Port Michèle har jag läst, och då läste jag Fricks lilla samling på tre noveller som, mer eller mindre, hör ihop. De var fantastiskt bra. Johan Ring har jag läst annat av och jag gillar hans noveller också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s