Hett i hyllan: Monster i terapi

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Monster i terapi av Jenny Jägerfeld och Mats Strandberg köpte jag på den fina barnbokhandeln Bokskogen, Hökarängen, Stockholm, vid ett författarsamtal i september 2021. Jag tänkte att två så bra författare måste ju ha skapat något fantastiskt bra! Dessutom fick jag boken dubbelsignerad. Mycket bättre blir det inte. Eller, jag hade ju i och för sig kunnat ha läst den också. Men man kan väl inte göra allt kul på en gång heller…

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Monster i terapi

  1. Bokföring enligt Monika

    Den känner jag ju igen, men läst den har jag inte. Mats Strandberg är ju alltid bra. Jenny Jägerfeld har jag faktiskt inte läst något av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s